europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Tanulás Európában

Európa-szerte számtalan lehetőség kínálkozik tanulásra, képzésre. Az Europass segíthet abban, hogy megtervezze tanulmányait, és hogy megtalálja a megfelelő lehetőségeket készségei fejlesztésére.

Lépjen előre az Europass segítségével!

Az Europass az Ön ingyenes online eszközkészlete, mellyel számot adhat készségeiről, és hosszú távon megtervezheti tanulmányait és szakmai pályafutását. Az Europass segítségével:

A regisztrációt követően létrehozhatja saját Europass-profilját, és mindent megtudhat arról, hogyan segíthet Önnek az Europass.

Aknázza ki a készségeiben rejlő lehetőségeket az Europass segítségével!

Az Europass más olyan eszközöket is tartalmaz, amelyek segítségével Ön világosan be tud számolni készségeiről és tapasztalatairól EU-szerte:

  • Az oklevélmelléklet hasznos információkkal szolgál az Ön felsőfokú végzettségéről (pl. a végzettség szintje, vizsgaeredmények, a kibocsátó intézmény), melyek segítségére lesznek, amikor új tanfolyamokra és állásokra jelentkezik. 
  • Az Europass bizonyítványkiegészítő hasznos információkkal szolgál az Ön szakmai képesítéseiről (pl. szakmai alkalmasság, különleges eredmények, a kibocsátó intézmény), melyek segítségére lesznek, amikor új tanfolyamokra és állásokra jelentkezik.
  • Az Europass mobilitási igazolvány összegezi az Ön tapasztalatait és készségeit, melyeket külföldi tanulmányok, munkavégzés vagy önkéntes munka során szerzett.
Find more information about studying in different countries