europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

MEGÉRTÉS

Ha már beállította a kétlépcsős bejelentkezési folyamatot, kattintson az alábbi gombra, hogy belépjen Europass-fiókjába.

A jelszó használata manapság nem elegendő, mivel a hackok több mint 80%-a hitelesítési lopás eredménye. Jelszavának megadása után egy egyszerű második lépéssel győződik meg arról, hogy fiókja biztonságosan bánik azokkal a hackerekkel, akik megpróbálnak ellopni minden olyan információt, amellyel visszaélhetnek. Győződjön meg arról, hogy aktiválja az Europass 2FA-ját, mivel ez hamarosan kötelező biztonsági követelménysé válik.  

Mi az Ön teendője?

  • Egy második eszköz (okostelefon) hozzáadása az EU LOGIN-fiókjához.

                                                 ÉS

  • Töltse le az EU Login alkalmazást a telefonjára (IOS vagy Android).

Fejezze be a folyamatot az utasításokban ismertetett lépések szerint (link csatolandó), vagy nézze meg a videó oktatóanyagot (hamarosan beillesztésre kerül).

Töltse ki ezt a rövid szintfelmérő kérdőívet a digitális készségekről.
Az alábbiakban ismertetjük, hogy milyen digitális eszközöket kínál az Europass a tanulmányok és a szakmai pályafutás megtervezéséhez.

The European Commission provides the EDC Issuer service free of charge as a web app to any institution that does not wish to develop/install/purchase their own issuing software.

Hívjon minket!: 00 800 6 7 8 9 10 11. Az EU-ból bárhonnan. Munkanapokon 9.00 és 18.00 között (közép-európai idő szerint). Az EU bármelyik hivatalos nyelvén. A hívás ingyenes.

Az EURES-portál segítségével a munkakeresők állást, a munkaadók pedig megfelelő munkaerőt találhatnak bárhol Európában. Ön Europass önéletrajzát elküldheti az EURES-portálnak, ahol a munkaadók azt elolvashatják. A folyamatról bővebben lásd a lenti információkat. Az EURES-portállal megosztott Europass önéletrajzot bármikor törölheti vagy frissítheti. 

Subscribe to