europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Mi az Europass? 

Az Europass az Ön ingyenes online eszközkészlete, mellyel számot adhat készségeiről, és megtervezheti tanulmányait és szakmai pályafutását Európában.

Europass-profil létrehozása

Az Europass biztonságos online felületén ingyen létrehozhatja szakmai profilját, mely tartalmazza készségeit, képesítéseit és tapasztalatait.

Beszámolhat munkatapasztalatairól, tanulmányairól és tanfolyamairól, nyelvismereteiről, digitális készségeiről, projektjeiről, önkéntes tevékenységeiről és bármely más eredményről, melyet tanulmányai, illetve karrierje során elért, s amelyet hasznosnak ítél megemlíteni. Lehetősége van arra is, hogy diplomáit, referenciáit, illetve a készségeit, ismereteit igazoló egyéb dokumentumait feltöltse és tárolja személyes Europass-dokumentumtárában.

Europass-profilját létrehozhatja tetszés szerint egy vagy több európai uniós nyelven.

Hogyan használhatja Europass-profilját?

Europass-profilja segít Önnek tudatosan megtervezni szakmai pályafutását.

  • Europass-profiljában részletesen számot adhat érdeklődési területeiről és szakmai céljairól
  • Europass-profiljában figyelemmel tudja kísérni szakmai fejlődését, és be tudja mutatni munkáltatójának, milyen eredményeket ért el.
  • Feliratkozhat személyre szabott értesítésekre az Ön profiljába illő állásokról és tanfolyamokról.
  • Megoszthatja profilját potenciális munkaadókkal, munkaerő-felvételt hirdető cégekkel.
  • Megoszthatja profilját oktatási intézményekkel, hogy tájékoztatni tudják Önt az új tanfolyamokról és képzési lehetőségekről.
  • Megoszthatja profilját pályaorientációs tanácsadókkal, akik értékes tanácsokkal szolgálhatnak karrierjéhez.
  • Jelentkezések készítése: az Europass felületén tárolni tudja összes jelentkezését, valamint önéletrajzot és motivációs levelet készíthet.
folder

Az Ön személyes Europass-profilja szakmai és tanulmányi eredményeinek nyilvántartására szolgál.

Ha folyamatosan frissíti és bővíti profilját, az mindig naprakész információkkal fog szolgálni az Ön készségeiről, képesítéseiről és tapasztalatairól.

Az Europass-profiljába bevitt összes személyes információt biztonságban tudhatja: kizárólag Ön tud hozzáférni az adatokhoz, és csakis Ön tudja megosztani azokat másokkal.

Fogjon hozzá

Regisztráljon még ma, és hozza létre Europass-profilját. A szolgáltatást az EU nyújtja, teljesen ingyenesen: nincsenek rejtett költségek, prémiumszolgáltatások és előfizetési díjak.