europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Choose from the instructions below in your language. 

UNDERSTANDING

Dacă ați configurat deja procesul de conectare în două etape, faceți clic pe butonul de mai jos pentru a accesa contul Europass.

Utilizarea unei parole nu este suficientă în aceste zile, deoarece mai mult de 80 % din atacurile cibernetice sunt rezultatul furtului de acreditare. O a doua etapă simplă după introducerea parolei vă va permite să vă asigurați că contul dumneavoastră este mai sigur de la hackeri care încearcă să fure orice informații care pot fi utilizate în mod abuziv. Asigurați-vă că activați 2FA în Europass, deoarece aceasta va deveni în curând o cerință obligatorie de siguranță.  

Faceți acest test simplu pentru a afla care este nivelul dumneavoastră în domeniul competențelor digitale.
Explorați toate instrumentele digitale pe care Europass le oferă pentru a vă gestiona portofoliul educațional și cariera.

The European Commission provides the EDC Issuer service free of charge as a web app to any institution that does not wish to develop/install/purchase their own issuing software.

Sunați-ne: 00 800 6 7 8 9 10 11. De oriunde din UE, în zilele lucrătoare (09.00 - 18.00 CET), în orice limbă oficială a UE. Apelurile sunt gratuite.
EURES îi ajută pe cei interesați să își caute un loc de muncă și pe angajatori să găsească personalul de care au nevoie, peste tot în Europa. Puteți trimite CV-ul Europass pe portalul EURES, unde poate fi consultat de către angajatori.
Subscribe to