europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Ce este Europass? 

Europass este un set gratuit de instrumente online care vă poate ajuta în gestionarea competențelor și planificarea studiilor și a carierei în Europa.

Creați-vă profilul Europass

Crearea unui profil Europass vă permite să vă grupați competențele, calificările și experiențele profesionale într-o spațiu online securizat.

Vă puteți înregistra toată experiența profesională, de educație și formare, competențele lingvistice și competențele digitale. De asemenea, puteți adăuga informații despre proiectele și activitățile dumneavoastră de voluntariat, precum și despre orice alte realizări pe care le considerați relevante.  În biblioteca personală Europass puteți stoca diplomele, scrisorile de referință și alte documente care vă descriu realizările.

Vă puteți crea profilul în una sau mai multe limbi europene.

Cum se utilizează profilul Europass?

Profilul Europass vă ajută să faceți pasul următor în carieră.

  • Utilizați-l  pentru a pune accent pe interesele și obiectivele dumneavoastră de carieră
  • Utilizați-l  pentru a vă monitoriza evoluția și pentru a le arăta angajatorilor realizările dumneavoastră.
  • Primiți sugestii de locuri de muncă interesante și de cursuri relevante pentru profilul dumneavoastră.
  • Partajați-vă profilul cu angajatorii și agențiile de recrutare pentru a beneficia de noi oportunități de angajare.
  • Partajați-vă profilul cu instituțiile de educație pentru a beneficia de noi cursuri și oportunități de formare.
  • Partajați-vă profilul cu experții în orientare profesională pentru a primi sfaturi legate de carieră.
  • Pregătiți-vă candidaturia. Mențineți o evidență a tuturor candidaturilor și pregătiți-vă CV-urile și scrisorile de intenție.
folder

Profilul Europass este o evidență personală a tuturor realizărilor dumneavoastră. Dacă vă actualizați permanent profilul și adăugați noi informații, veți avea întotdeauna acces la o imagine completă a tuturor competențelor dumneavoastră.

Toate informațiile personale incluse în profilul dumneavoastră Europass sunt sigure și sunteți singura persoană care poate să le acceseze și să le partajeze cu alții.

Primul pas

Înregistrați-vă astăzi pentru a vă crea profilul Europass. Serviciul este total gratuit – nu există costuri ascunse, servicii cu plată sau abonamente.