europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Lucrați în Europa

Există numeroase posibilități de a lucra și de a găsi noi oportunități profesionale în Europa. Europass vă poate ajuta să vă planificați cariera și să găsiți oportunitățile potrivite pentru dobândirea de noi competențe.

Faceți următorul pas în cariera dumneavoastră cu Europass

Europass este setul dumneavoastră gratuit de instrumente online care vă ajută să vă gestionați cariera de-a lungul întregii vieți, indiferent dacă vă aflați la primul loc de muncă sau sunteți în căutarea de noi oportunități. Cu Europass puteți:

Înregistrează-te și creează-ți profilul gratuit pentru a afla cum te poate ajuta Europass.

Dați valoare competențelor dumneavoastră cu Europass

Europass include și alte instrumente cu ajutorul cărora vă puteți promova competențele și experiențele peste tot în UE:

  • Suplimentul la diplomă oferă informații utile cu privire la diploma dumneavoastră de învățământ superior (ex. note, realizări, instituție) pentru a vă ajuta să comunicați angajatorilor competențele deținute de dumeavoastră.
  • Suplimentul Europass la certificatul profesional oferă informații utile cu privire la calificările dumneavoastră profesionale (ex. note, realizări, instituție) pentru a vă ajuta să comunicați angajatorilor competențele deținute de dumeavoastră.
  • Documentul de Mobilitate Europass vă ajută la descrierea experiențelor internaționale și a competențelor dobândite în perioadele în care ați studiat, ați muncit sau ați făcut voluntariat în străinătate.
Doresc mai multe informații despre munca în: